Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Beschikbaarheid / Availability

Beschikbaarheid / Availability

Beschikbaarheid/Availability 2016

Vanaf 25 maart tot 10 juli nog vele mogelijkheden.

From March 25 to 10th Juli many posibilities.

Bezet van 8 juli tm 8 augustus 2017
No availability from July 8th to August 8th 2017 

Vanaf 8 augustus nog vele mogelijkheden.
From August 8 many posibilities.

December 2017 nog diverse mogelijkheden.

December 2017 still several posibilities.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Reviews:

I would like to thank you and let you know how much we have enjoyed our trip to Bali and stay at your villa......

We have also managed to organize the balinese blessing ceremony for our parents at Tugu hotel. It was absolutely fantastic.We are so blessed... I hope you are having a nice stay there now yourself. We wish you a happy and healthy 2017!

Beste wensen >Eric&Fariza

=========

Gezien het plezierige verblijf de afgelopen 3 weken in Villa Jepun leek het ons wel leuk om een recensie te schrijven. Ik kan de review nergens kwijt op de site dus doe ik het maar zo….
Van 1 juni t/m 22 juni 2014 hebben we doorgebracht in de fantastische villa Jepun. Eigenlijk zijn het 3 mooie villa’s rondom een fijn zwembad gelegen. Wij waren met z’n tweeën en hadden dus het gehele complex voor onszelf. De villa’s zijn zeer goed onderhouden. Alles is geheel in de bekende rustieke Balinese stijl ingericht met grote comfortabele bedden, een zeer ruime badkamer (buiten) met een verlaagd stenen bad met douche en toilet. Alles zeer ruim opgezet. Er is een aparte ruimte binnen met wastafel en grote kasten met voldoende hang en legruimte. De mastervilla heeft als extra faciliteit een soort van studeerkamer, met bureau en boekenkast waarin o.a. allerlei boeken en kaarten over Bali en andere eilanden.

Villa Jepun ligt binnen een kampoeng. Een aantal villa’s van andere eigenaren (o.a Australië). De toegang tot de kampoeng is bewaakt, zodat dit een extra veilig gevoel geeft (voor zover nodig, want de afgelopen 10 jaar hebben wij nog nooit iets raars meegemaakt in Bali.Heel fraai is de mooie open “huiskamer” van villa Jepun. Ingericht met een ruime eettafel en een zithoek met bank, stoelen en salontafel. Een grote plafondventilator geeft de nodige verkoeling als er een keer geen wind staat. De tuin rondom de villa’s en het zwembad is mooi aangelegd en kent een overvloed aan prachtige bloemen. Achter de huiskamer ligt de separate keuken waar Made en Kade de scepter zwaaien. Wij waren tot nu toe gewend zo af en toe zelf te koken, maar gezien de geringe kosten en de bijzondere kwaliteit van de Indonesische maaltijden die zij bereiden hebben we 8 keer in villa Jepun uitgebreid gedineerd. Zo lekker………Verder bereiden zij iedere ochtend het ontbijt (zeg maar wat je lekker vindt) en dat is inclusief de huurprijs. Kom je niet vaak tegen
Ook de was doen (incl. strijken) is inbegrepen en dat kun je gerust aan hen overlaten.

Kom ik aan de schoonmaak. De villa’s en het terrein (er is ook een tuinman -Ketut-) worden perfect schoongehouden, De bedden worden iedere dag opgemaakt, regelmatig verschoond, de handdoeken gewisseld en ook voor de strandlakens is gezorgd. Helemaal top en superschoon dus. Al met al een heerlijk en zeer rustig gelegen complex waar het zeer goed toeven is. De eigenaar heeft over de opzet en inrichting kennelijk goed nagedacht. Agus is de chauffeur van het complex, maar van hem hebben we weinig gebruik gemaakt. Wij huren altijd zelf een auto en rijden daarmee het hele eiland over. Ook nu zijn we een paar dagen naar Ubud geweest. Hoewel het verkeer hectisch is kun je prima een goede auto voor weinig geld huren en ons advies is om het avontuur gewoon aan te gaan. Begin rustig aan en laat de huurauto bij de villa bezorgen. Je leert zo als een Balinees te rijden…. En je komt echt overal. En ja het is druk en je doet soms over 20 km wel eens een uur. Is ook pret om naar de verkeerschaos te kijken. Maak je vooral niet druk… en geniet. Met de auto naar het strand Semiyak/Double Six (echte aanbeveler! Je kunt daar eten op het strand, heerlijk zwemmen in de zee en lui liggen op een dik strandbed voor een habbekrats) vergt ongeveer 30-45 minuten. Parkeren geen probleem.
Echo beach is ca. 700 meter van het huis en kun je lopen. Er zijn ook 2 fietsen die je kunt gebruiken. Onze ervaring met het restaurant Echo beach leerde dat je er uitstekend verse vis kunt eten. Zeker zo goed als Jimbaran!

Wel tot zover onze review. En volgende keer willen we weer in deze rustige regio verblijven (midden tussen de rijstvelden overigens) en zullen dan zeker weer voor deze villa met haar perfecte staf kiezen.
Bart en Cora den O
Apeldoorn


 

 

Bali Villa Jepun

Bali massage 

Vacancies